Maak kennis met

De vier belangrijkste pilaren

Benieuwd waar we samen aan kunnen werken? Van ademsessies tot brein training, en van voeding tot bewegen. Klaar voor de verandering? Klik op onderstaande knoppen voor meer informatie per onderwerp!

Bewegen

De basis voor een actieve en gezonde leefstijl

Voldoende bewegen is super gezond! Het draagt namelijk bij aan een betere doorbloeding, conditie en nachtrust. Ook heb je minder stress, maak je meer gelukshormonen aan én draagt het bij aan een gezond gewicht.

Voeding

Een zeer belangrijk onderdeel in ons leven 

Met een goed eetpatroon kan je veel gezondheid winnen. Dit betekent lekker eten, maar wel gezond. En niet te veel, maar ook niet te weinig. Je lichaam heeft immers wel de juiste voedingsstoffen, vitamines en mineralen nodig. 

Ademsessie

Ervaar de kracht van een ademhaling sessie

Wanneer je bewust verbonden bent met je ademhaling wordt dat een krachtige, liefdevolle, helende ademhalingstechniek die een bijzonder groot effect heeft op het emotionele en mentale welzijn van het lichaam.

Fit door brein training

Lekker in je vel zitten, doe je in je hoofd

Men spreekt meestal over het fysieke begrip van fit zijn. Maar nog veel te vaak wordt het mentale gedeelte vergeten, terwijl dat minstens zo belangrijk is. Lekker in je vel zitten, doe je immers in je hoofd.

Vandaag nog aan de slag?

Wetenschappelijk onderbouwd advies

Als BNG-gewichtsconsulent adviseer ik je bij het bereiken en behouden van een gezond gewicht. Door persoonlijke aandacht, training en voedingsadviezen behalen we samen jouw doelen. Hierbij volg ik de - wetenschappelijk onderbouwde - richtlijnen van Goede Voeding van de Gezondheidsraad. Dankzij mijn kennis en ervaring als personal coach, weet ik precies hoe ik jou op de juiste manier kan motiveren. Samen gaan we werken aan een goed eetpatroon, voldoende beweging en last but not least: een positieve mindset. Twijfel niet langer en zet vandaag nog de eerste stap op weg naar een gezond gewicht.